ATLANTIC Grand Hotel Travemünde

ATLANTIC Grand Hotel Travemünde - Elegant och lyxigt 5-stjärnigt hotell beläget i Travemünde, några kilometer från centrala Lübeck i Schleswig-Holstein, med 3 fantastiska golfbanor i området

ATLANTIC Grand Hotel Travemünde

 • Lyxboende
 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpaket Från 381 EUR
Tipsa en vän
Tipsa en vän

Golfpaket med prisgaranti till ATLANTIC Grand Hotel Travemünde

Golf with a Sea View

2 x övernattning
2 x frukostbuffé
2 x lunchpaket
1 x 3-rätters middag
1 x greenfee Lübeck-Travemünde GC
1 x greenfee Timmendorfer Strand GC
Inkl. wellnesspaket*

*Wellnesspaket: 10 alkoholfria drycker från minibaren per dag, kaffebryggare på rummet, 2 gratis Sky-kanaler, badrock och tofflor och gratis tillgång till spaområde 

Måndag - TorsdagFredag - Söndag
Från 381 EUR pr. personFrån 407 EUR pr. personDubbelrum
Från 400 EURFrån 466 EUREnkelrum
Se detaljer

Golfing Pleasure

3 x övernattning
3 x frukostbuffé
3 x lunschpaket
2 x 3-rätters middag
1 x greenfee Lübeck-Travemünde GC
1 x greenfee Timmendorfer Strand GC
1 x greenfee Maritim Golfpark Ostsee
Inkl. wellnesspaket*

*Wellnesspaket: 10 alkoholfria drycker från minibaren per dag, kaffebryggare på rummet, 2 gratis Sky-kanaler, badrock och tofflor och gratis tillgång till spaområde

Måndag - TorsdagFredag - Söndag
Från 578 EUR pr. personFrån 617 EUR pr. personDubbelrum
Från 666 EURFrån 705 EUREnkelrum
Se detaljer

ATLANTIC Grand Hotel Travemünde

Det eleganta och lyxiga ATLANTIC Grand Hotel Travemünde är ett 5-stjärnigt hotell i Travemünde, några kilometer från centrala Lübeck i Schleswig-Holstein. Hotellet ligger vid stranden och du är garanterad en stilfull golfvistelse med fantastisk utsikt över Östersjön.

Golf

ATLANTIC Grand Hotel Travemünde har hela 3 fantastiska golfbanor i närheten.
Lübeck-Travemünde GC erbjuder 27 hål i en varierad terräng och är en av de äldsta klubbarna i Tyskland. Den 130 hektar mästerskapsbanan erbjuder breda fairways, vattenhinder, strategiskt placerade bunkrar och en kombination av park och skogsbana. Banan erbjuder utmaningar för den erfarne golfaren, men kan också spelas av nybörjare då det god sikt från alla hålen. Lübeck-Travemünde GC ligger bara 1,5 km från hotellet.

Seeschlösschen Timmendorfer Strand GC ligger 10 km från ATLANTIC Grand Hotel Travemünde och är en 36-håls golfbana i absolut toppklass. Golfbanan är en av de vackraste i Schleswig-Holstein, och dess läge, bara några hundra meter från Timmendorfer Strand, gör det till en unik upplevelse att spela här.

ATLANTIC Grand Hotel Travemünde erbjuder greenfee till ett reducerat pris på båda banorna.
Bara 5 km från hotellet hittar du en annan vacker golfbana; Maritim Golfpark Ostsee. De 27 hålen är anlagda med många sjöar, långa fairways, några varierade bunkrar och greener som är snyggt anlagda för att skapa utmaning och spänning. En golfbana skapad för den taktiska golfaren.

Boende

På ATLANTIC Grand Hotel Travemünde kan du bo i eleganta rum och sviter, som är indelade i 3 olika designkategorier: Classic, Country House och Modern. Gemensamt för alla rum och sviter är att de är inredda med öga för detaljer, vilket gör att du känner dig som hemma under din golfvistelse.

Restaurang

ATLANTIC Grand Hotel Travemündes stilfulla och mysiga restaurang, Restaurant Holstein, serverar typiska regionala specialiteter, fusionerat med modern gastronomi, som kompletteras med fantastisk utsikt över Östersjön, oberoende när på dagen. Alla rätter är tillagade på de bästa ingredienserna säsongen har att erbjuda, och många av ingredienserna kommer från lokala producenter. Vilt från den lokala skogen, Holsteinerbiff, grönkål och nyfångad fisk från Östersjön spelar en central roll i restaurangens kulinariska koncept.

På de varma kvällarna kan du njuta av din middag eller en drink på hotellets terrass, med stranden och Östersjön i bakgrunden. Oavsett om du är ute efter en utsökt frukost, lunch, eftermiddagskaffe eller middag, är restaurangen Holstein den perfekta platsen för kulinariska upplevelser.

Spa & Fitness

Efter en dag på golfbanan är ett besök på; ATLANTIC Grand Hotel Travemünde att rekomendera, här finns allt du behöver för att koppla av och tanka ny energi. I hjärtat av spaområdet finns en 20 meter lång pool och efter ett uppfriskande dopp kan du njuta av värmen i den finska bastun eller i ett av de 2 ångbaden. I relaxavdelningen kan du blunda, koppla av och njuta färsk frukt och dryck.

I gymmet kan du hålla dig i form mellan golfrundorna. Centret är utrustat med de senaste maskinerna för att ge dig de bästa förutsättningarna för ditt träningspass. Du kan också boka tid hos hotellets personliga tränare.

ATLANTIC Grand Hotel Travemünde faciliteter

 • 72 rum
 • Golfbana inom 3 km
 • restaurang
 • bar
 • spaområde
 • Inomhuspool
 • bastu
 • ångbad
 • spabehandlingar
 • Gym
 • terrass
 • strand
 • Gratis WiFi

Läs merLäs mindre

Få erbjudande till ATLANTIC Grand Hotel Travemünde

Prisgaranti – Du får alltid det bästa priset direkt från destinationen.
Fyll i formulären - Du får erbjudande så fort som möjligt.
Du betalar alltid direkt till destinationen.

Dina uppgifter

Kundservice

Du kan alltid kontakta vår kundservice,
om du har frågor om din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Recensioner

Inga recensioner.

Karta

ATLANTIC Grand Hotel Travemünde
Kaiserallee 2
23560 Lübeck-Travemünde

Skriv din adress och få vägbeskrivning:

Hitta vägen

ATLANTIC Grand Hotel Travemünde

Golfpaket från :
Bantyp:
Skov
Antal hål :
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjärnor:
Avstånd:
0 km

Utvärdering (4)

Mikael Sorling

Mycket bra service

Fick jättesnabbt ett svar och hela bokningen ordnades på en till två dagar med hotellrum och starttider. Mycket bra service från GolTyskland.se

Johnny Tang Frandsen

Använder er alltid

Super bra och översiktlig hemsida. Jag använder alltid er när jag ska arrangera en golfresa och det fungerar perfekt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Rekommenderas varmt

Jag har använt GolfTyskland flera gånger och allt har varit perfekt - så det kan rekommenderas!

Søren Nielsen

Bra service

Vi beställer helt säkert vår golfresa med GolfTyskland igen. Enkelt - bekvämt - och så är vi säkrade bra banor och villkor