Best Western Hotel Polisina

Hotel Polisina - En pärla på landsbygden, med god mat, rymliga rum, ett spa och dom samarbetar med alla sex banor inom området

Best Western Hotel Polisina

 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpaket Från 220 EUR
Tipsa en vän
Tipsa en vän

Golfpaket med prisgaranti till Best Western Hotel Polisina

95 km från Nürnberg

Golfhelg

2 x övernattning
2 x frukostbuffé
2 x middag
1 x golfcocktail
1 x golfpresent
1 x greenfee GC Mainsondheim
Fri tillgång till pool och bastu

Prisen är pr. person i delt dubbelrum

15 EUR tillägg enkelrum

Se detaljer

Best Western Hotel Polisina

Best Western Hotel Polisina ligger i den mysiga frankiska landsbygden, i Ochsenfurt i kanten av en vacker skog. Det erbjuder ett lugnt läge, cykeluthyrning och fri användning av pool, bastu och gym.

Golfbanor

Hotel Polisina samarbeta med alla sex banor i området, som alla ligger inom en radie av 50 km: Golf Club Schloss Mainsondheim, Kitzingen, Würzburg, Geiselwind / Steigerwald, Bad Windsheim och Golfpark Rothenburg Schönbronn.

Rummen

De ljusa och rymliga rummen på Hotel Polisina har en pittoresk utsikt över landskapet och är inredda i frankisk lantlig stil eller klassisk modern. Alla rum är utrustade med badrum, platt-TV, minibar och delvis balkong. På söndag, beroende på tillgänglighet, erbjuder hotellet sen utcheckning fram till 17:00.

Måltider

I restaurangens komfortabla atmosfär erbjuds prisbelönad gastronomi, här finns både frankiska och internationella delikatesser. Till middag kan du njuta en lokal vin från vingårdar runt området, eller så kan du välja ett vin från restaurangens gamla vinkällare. En generös frukostbuffé serveras i frukostrummet.

På sommaren kan du njuta i deras Biergarten där det är skugga på varma dagar. Den serverar också lättare rätter samt säsongsbetonade specialiteter från regionen. Avsluta din golfdag med en kall öl eller mousserande vin. På eftermiddagen kan du njuta av en kopp kaffe och kaka på terrassen.

I baren kan du koppla av i en mysig fåtölj, framför den öppna spisen och umgås medan du njuter av en öl, ett glas vin eller en av de internationella cocktails.

Spa området

Hotellets stora inomhuspool, med en längd av 12 meter och en temperatur på 28 °, hittar du på bottenvåningen i huvudbyggnaden. Här har du en fantastisk utsikt över landskapet, vingårdar och den vackra Maintal skogen. Poolen är öppen från kl. 07-22 så att du kan simma antingen före frukost och efter middagen!

Du kan njuta av en avkopplande massage eller en lugnande kosmetisk behandling. Ladda batterierna, så att du är redo för en dag på golfbanan.

Best Western Hotel Polisina faciliteter

 • 83 rum
 • Restaurang
 • Bar
 • Spaområde
 • Pool
 • Bastu
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Läs merLäs mindre

Få erbjudande till Best Western Hotel Polisina

Prisgaranti – Du får alltid det bästa priset direkt från destinationen.
Fyll i formulären - Du får erbjudande så fort som möjligt.
Du betalar alltid direkt till destinationen.

Dina uppgifter

Kundservice

Du kan alltid kontakta vår kundservice,
om du har frågor om din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Recensioner

Inga recensioner.

Karta

Best Western Hotel Polisina
Marktbreiter Straße 265
97199 Ochsenfurt

Skriv din adress och få vägbeskrivning:

Hitta vägen

Best Western Hotel Polisina

Golfpaket från :
Bantyp:
Skov
Antal hål :
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjärnor:
Avstånd:
0 km

Utvärdering (4)

Mikael Sorling

Mycket bra service

Fick jättesnabbt ett svar och hela bokningen ordnades på en till två dagar med hotellrum och starttider. Mycket bra service från GolTyskland.se

Johnny Tang Frandsen

Använder er alltid

Super bra och översiktlig hemsida. Jag använder alltid er när jag ska arrangera en golfresa och det fungerar perfekt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Rekommenderas varmt

Jag har använt GolfTyskland flera gånger och allt har varit perfekt - så det kan rekommenderas!

Søren Nielsen

Bra service

Vi beställer helt säkert vår golfresa med GolfTyskland igen. Enkelt - bekvämt - och så är vi säkrade bra banor och villkor