Press/media GolfTyskland.se

Så här gör du

Här är ett urval av bilder och videos som du er välkommen till att använda. Kom ihåg att ange korrekt källa: GolfTyskland.se

Önskar du fler bilder, video eller vill du motta våra pressmeddelande så skicka ett mejl till oss på  info@nordicgolfers.com


Video GolfTyskland.se

Skandinaviens største feriemesse med over 60.000 besøgende. Vi udstillede med en stor stand på 100 m2 sammen med 14 partnere.

SCHLOSS Fleesensee - Ett av de bästa slotten i norra Tyskland. Se denna video för inspiration. Spa, golf och gourmet när det är som bäst!


Inspirationsfilm när din golfresa går till Tyskland. Gjord i samarbete med “TV2 Danmark”. GolfTyskland.se hälsar välkommen till bra golf i Tyskland.

Schloss Lüdersburg är utan tvivel en av våra favoriter när vi åker till Tyskland. Ett av dom bästa golfresorts med 2 x 18 håls golfbanor.


Gut Kaden 27 håls golfbana (3 slingor) ligger i det otroligt vackra landskapet i Holstein, i närheten av många gods och herrgårdar.

Varje år har vi utställning på den stora mässan i Danmark (Herning) Semester För Alla. Se intervjun med oss och hör varför golf i Tyskland är så populärt.


Bildarkiv GolfTyskland.se