Hotel & Gesellschaftshaus Ripken

Hotell & Gesellschaftshaus Ripken - Ett charmigt hotell utanför Oldenburg i Niedersachsen. Slappna av i en mysig omgivning och spela golf på områdets fantastiska golfbanor

Hotel & Gesellschaftshaus Ripken

 • Prisgaranti
 • Golfpaket Från 49 EUR
Tipsa en vän
Tipsa en vän

Golfpaket med prisgaranti till Hotel & Gesellschaftshaus Ripken

40 km väster om Bremen

Golfpaket 1

1 x övernattning
1 x frukostbuffé
1 x flaska källvatten
Greenfee tillkommer

Priset är pr. person i delat dubbelrum

Se detaljer

Hotel & Gesellschaftshaus Ripken

Hotell & Gesellschaftshaus Ripken är en perfekt utgångspunkt om du vill åka på en golfresa till Oldenburg i Niedersachsen, där du kan spela på regionens många olika golfbanor. På hotellet möts du av en varm och familjär stämning, mysiga detaljer och en nytänkande anda. Från hotellet har du enkel åtkomst till flera banor och du kan njuta av den vackra naturparken som gränsar till hotellet.

Rum

På Hotell & Gesellschaftshaus Ripken är rummen modernt inredda med mycket tanke på din bekvämlighet. Här kan du slappna av efter en dag på golfbanan i den sköna dubbelsängen eller i fåtöljen framför platt-TV:n. Rummen har också ett fräscht badrum, skrivbord samt gratis WIFI. En del av hotellets rum är nyrenoverade och inredda med olika teman från hela världen, så du kanske kommer bo i öknen eller i New York under din vistelse här!

Restaurang

I Hotell & Gesellschaftshaus Ripkens trevliga restaurang kan du njuta av en utsökt morgonbuffé med ett stort utbud, så att du är full av energi inför din dag med en massa spännande golfupplevelser. På kvällarna kan du testa både internationella- och tyska specialiteter i restaurangen där det alltid är god stämning och vänlig personal.

När du kommer tillbaka till Hotell & Gesellschaftshaus Ripken efter din golfrunda kan du njuta av solen med något kallt att dricka på hotellets underbara terrass. Dela dina upplevelser från golfbanan med hotellets andra gäster, och kanske själv få några tips.

Om du behöver slappna av lite efter dagens golfrunda kan du göra det i hotellets bastu, och om du har energi kvar kan du förbränna några kalorier i hotellets träningscenter.

Golfbanor

I området kring Hotell & Gesellschaftshaus Ripken finner du flera spännande golfbanor. Inom 25 kilometers avstånd från hotellet ligger 7 stycken olika golfbanor som du kan testa. GC Oldenburger Land ligget närmast hotellet och är en utmanande 18-hålsbana. Golfbanan är omringad av vackra träd och runt om på golfbanan ligger 3 stora sjöar som kommer i spel på flera hål.

Är du på jakt efter en spännande golfupplevelse på ett mysigt hotell nära Oldenburg är Hotell & Gesellschaftshaus Ripken det perfekta valet för dig.

Hotel & Gesellschaftshaus Ripken faciliteter

 • 55 rum
 • Restaurang
 • Bar
 • Terrass
 • Trädgård
 • Bastu
 • Gym
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Läs merLäs mindre

Få erbjudande till Hotel & Gesellschaftshaus Ripken

Prisgaranti – Du får alltid det bästa priset direkt från destinationen.
Fyll i formulären - Du får erbjudande så fort som möjligt.
Du betalar alltid direkt till destinationen.

Dina uppgifter

Kundservice

Du kan alltid kontakta vår kundservice,
om du har frågor om din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Recensioner

Inga recensioner.

Karta

Hotel & Gesellschaftshaus Ripken
Borchersweg 150
26209 Hatten

+49 4481 93510
www.hotel-ripken.de

Skriv din adress och få vägbeskrivning:

Hitta vägen
Golfbana
Hotell
Resort

Hotel & Gesellschaftshaus Ripken

Golfpaket från :
Bantyp:
Skov
Antal hål :
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjärnor:
Avstånd:
0 km

Utvärdering (4)

Mikael Sorling

Mycket bra service

Fick jättesnabbt ett svar och hela bokningen ordnades på en till två dagar med hotellrum och starttider. Mycket bra service från GolTyskland.se

Johnny Tang Frandsen

Använder er alltid

Super bra och översiktlig hemsida. Jag använder alltid er när jag ska arrangera en golfresa och det fungerar perfekt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Rekommenderas varmt

Jag har använt GolfTyskland flera gånger och allt har varit perfekt - så det kan rekommenderas!

Søren Nielsen

Bra service

Vi beställer helt säkert vår golfresa med GolfTyskland igen. Enkelt - bekvämt - och så är vi säkrade bra banor och villkor