Hotel Neptun und Spa

Hotel Neptun und Spa – Ett vackert hotell beläget direkt vid stranden i den mysiga hamnbyn Warnemünde. Den perfekta golf- och sparesa nära Rostock!

Hotel Neptun und Spa

 • Storstadsgolf
 • Lyxboende
 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpaket Från 159 EUR
Tipsa en vän
Tipsa en vän

Golfpaket med prisgaranti till Hotel Neptun und Spa

10 km från Rostock

Hotel Neptun - Warnemünde Golf

1 x övernattning m. balkong och havsutsikt
1 x NEPTUN frukostbuffé
2 x greenfee Warnemünde Golf
Fri tillgång till spaområde

Från 159 EUR pr. person i delat dubbelrum

Se detaljer
Spapaket
10 km från Rostock

Hotel Neptun - Spapaket Baltic Bliss

2 x övernattning m. balkong och havsutsikt
2 x NEPTUN frukostbuffé
1 x buffé eller 3-rätters middag
1 x välkomstdrink
1 x ryggmassage (20 min.)
Fri tillgång till spaområde

Från 224 EUR pr. person i delat dubbelrum
Från 268 EUR i enkelrum

Se detaljer

Hotel Neptun und Spa

Hotel Neptun und Spa är beläget i den ytterst mysiga och charmerande hamnbyn Warnemünde nära Rostock. Det 5-stjärniga hotellet är beläget precis nere vid den fina badstranden och med gångavstånd till bylivet med restauranger, hamnpromenader, mysiga caféer och shopping.

Hotellet är verkligen i särklass och har allt vad hjärtat kan begära. Om du önskar att skämma bort dig själv och övernatta i närheten av två utmanade golfbanor, är Hotel Neptun und Spa rätt val.

Golfbanor

Endast 4 km från Hotel Neptun und Spa hittar du Golfanlage Warnemünde som är en spännande 27 håls mästerskapsbana, där du kan spela flera olika kombinationer av de tre 9 håls slingorna. Här väntar dig en helt fantastisk golfupplevelse, samtidigt som du kommer att uppleva den vackra naturen som omger golfbanan.

En kort bilfärd från Hotel Neptun und Spa, väst om Rostock, ligger Golfresort Wittenbeck, som är en av de allra vackraste golfbanorna i Tyskland. 18 håls mästerskapsbanan är av internationell klass och är anlagd i ett spännande landskap med många naturliga hinder. Golfresort Wittenbeck bjuder på en oförglömlig golfupplevelse med en helt fantastisk utsikt över Östersjön.

Övernattning

Samtliga rum på Hotel Neptun und Spa har balkong med utsikt över Östersjön. Här kan du följa livet på stranden och ankomst av olika färjor från bland annat Scandlines, vilket är en speciell syn.

Rummen är ljusa och väldigt elegant inredda. Alla rum har minibar och gratis WiFi. Det finns dessutom kaffemaskin mot betalning. Alla golfpaket innehåller frukostbuffé och dagligt nyttjande av Neptun Spa som är hela 2400 m² stort och väldigt inbjudande.

Restauranger

Hotel Neptun und Spa har inte mindre än fyra restauranger som alla är i toppklass. Här får du ett hav av tyska specialiteter som naturligtvis har färsk fisk på menyn. Du hittar även mycket annat gott och det erbjuds både a la carte och olika buffémöjligheter.

Vilken restaurang du än väljer väntar dig service i absolut toppklass, så du kan redan nu glädja dig åt en fantastisk upplevelse på Hotel Neptun und Spa, som du sent kommer att glömma.

Spa & wellness

I Neptun Spa har du möjlighet till en uppfriskande simtur i saltvattenpoolen och avslappning i det fina spa-området med solstolar, terass och utsikt över Östersjön från området inne och ute.

I spabaren kan du njuta av förfriskningar, där det erbjuds färskpressad juice och andra härligheter. Efter detta kan man värma sig i den finska bastun eller i ångbadet. På Hotel Neptun und Spa finns det första certifierade Thalasso-centrat i Tyskland. Här kan du njuta av olika sköna saltvattensbehandlingar efter en upplevelserik dag på golfbanan. Som en läcker detalj kan man ta en hiss precis utanför hotellrummet direkt ner i spa-området.

Det finns många fantastiska områden på hotellet. Hotellets skybar tar dock priset. Den är belägen på 19onde våningen på det stora hotellet, där du har en fenomenal utsikt så långt ögat når.

Går din golfresa till norra Tyskland och söker du ett läckert hotell med flera bra restauranger, ett unikt spa-område och golf på fantastiska golfbanor, är Hotel Neptun und Spa det helt rätta valet just för dig.

Mecklenburg-Vorpommern - Upptäck norra Tyskland

Förutom fantastiska golfbanor, hotell och resorts är Mecklenburg-Vorpommern kanske ett av Tysklands mest intressanta områden att besöka. Efter återföreningen 1990 har antalet semesterfirare, både från Tyskland och utomlands, ökat dramatiskt.

Tack vare regionens läge, vid Östersjön, erbjuder Mecklenburg-Vorpommern naturupplevelser som du inte hittar någon annanstans i denna del av Europa! Matkulturen är också unik och använder i grunden Östersjön och de råvaror som lokalområdet kan leverera. Dessutom kan du uppleva konst, spännande kultur, vackra slott, spa, nationalparker och mycket mer.

Vi rekommenderar starkt att du utforskar Mecklenburg-Vorpommern.

För mer information, se: www.off-to-mv.com/sv

Hotell NEPTUN & SPA faciliteter

 • 5 stjärnigt hotell
 • 336 rum
 • Gratis WiFi
 • Restaurang
 • Bar
 • Swimmingpool
 • Bastu
 • Spa
 • Fitness

Läs merLäs mindre

Få erbjudande till Hotel Neptun und Spa

Prisgaranti – Du får alltid det bästa priset direkt från destinationen.
Fyll i formulären - Du får erbjudande så fort som möjligt.
Du betalar alltid direkt till destinationen.

Dina uppgifter

Kundservice

Du kan alltid kontakta vår kundservice,
om du har frågor om din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Hotel Neptun und Spa

Recensioner

Inga recensioner.

Karta

Hotel Neptun und Spa
Seestr. 19
18119 Warnemünde

Skriv din adress och få vägbeskrivning:

Hitta vägen

Utvärdering (4)

Mikael Sorling

Mycket bra service

Fick jättesnabbt ett svar och hela bokningen ordnades på en till två dagar med hotellrum och starttider. Mycket bra service från GolTyskland.se

Johnny Tang Frandsen

Använder er alltid

Super bra och översiktlig hemsida. Jag använder alltid er när jag ska arrangera en golfresa och det fungerar perfekt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Rekommenderas varmt

Jag har använt GolfTyskland flera gånger och allt har varit perfekt - så det kan rekommenderas!

Søren Nielsen

Bra service

Vi beställer helt säkert vår golfresa med GolfTyskland igen. Enkelt - bekvämt - och så är vi säkrade bra banor och villkor