Ringhotel Köhlers Forsthaus

Ringhotel Köhlers Forsthaus - erbjuder ett lugnt läge i utkanten av en skog, i den nordvästtyska staden Aurich, med massor av natur och flera golfbanor i närheten

Ringhotel Köhlers Forsthaus

 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpaket Från 269 EUR
Tipsa en vän
Tipsa en vän

Golfpaket med prisgaranti till Ringhotel Köhlers Forsthaus

230 km från Hamborg

Golf – jetzt einlochen!

2 x övernattning
2 x frukostbuffé
2 x 3-rätters middag
1 x välkomstdrink
1 x golfpresent
1 x greenfee GC Wiesmoor
Fri tillgång till spaområde

Prisen är pr. person i delat dubbelrum

Se detaljer
230 km från Hamborg

Golf-Kompakt

5 x övernattning
5 x frukostbuffé
5 x 3-rätters middag
1 x välkomstdrink
1 x golfpresent
1 x greenfee GC Wiesmoor
1 x greenfee Golf Norderney inkl. färja (utan bil)
Fri tillgång till spaområde

Priset är pr. person i delat dubbelrum

Se detaljer

Ringhotel Köhlers Forsthaus

Ringhotel Köhlers Forsthaus spa- och trädgårdshotellet har ett lugnt läge i utkanten av en skog i den nordväst tyska staden Aurich. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi, gratis parkering och ett prisbelönt spa med bastur, en saltgrotta och ett ångbad. Området är idealiskt för vandring och cykling - cyklar kan hyras i receptionen. På sommaren kan gästerna koppla av på caféterrassen bredvid en guldfiskdamm. Den atmosfäriska kaminen är en utmärkt plats att sitta vid på vintern.

Golf

Östfrisiska - ett fint litet golfland. I Weser-Ems / Nordsjöområdet har du en rad fascinerande golfbanor med riktiga utmaningar: Golf på ön med Nordsjö vind, golf på kusten med "Schlossplatz" - allt inom kort avstånd.

Ringhotel Köhlers Forsthaus samarbetar med Golfclub Wiesmoor, Golfclub Schloss Lütetsburg och Dünengolfplatz auf Norderney. GC Wiesmoor är den äldsta golfklubben i Östra Frisien och erbjuder en fantastisk 27-håls golfbana. En utmanande golfbana med breda fairways och många vattenhinder. På Schloss Lütetsburg hittar du två 9 hålsbanor i en vacker slottspark. Ringhotellets gäster får 10% rabatt på greenfee hos Schloss Lütetsburg. Dünengolfplatz auf Norderney är en utmaning med alla sanddyner på Nordsjön ön Norderney.

Rum

De individuellt inredda rummen på Ringhotel Köhlers Forsthaus har plattskärms-TV med kabelkanaler, minibar och eget badrum. Vissa rum har en terrass ut mot trädgården och erbjuder utsikt över sjön.

Måltider

Börja dagen med Ringhotellets läckra frukostbuffé, med ett brett urval av färsk frukt och fruktsallad, olika typer av müsli, naturlig yoghurt och fruktyoghurt, olika marmelader och honung, kalla kött specialiteter från regionen, ett stort urval av ostar, olika typer av bröd och bullar med mera. Njut av din frukostbuffé med en god kopp kaffe eller olika typer av te.

Köhlers Forsthaus restaurang lägger särskild vikt vid regionala och säsongsbetonade produkter, lokala fisk- och kött specialiteter och ingredienser som örter från egen trädgård. Restaurangen har fått flera utmärkelser för sin gastronomi. Sätt pricken över i et och njut av ett gott glas vin från hotellets egen vinkällare. Köhlers Forsthaus restaurang har också lagt ner stor vikt vid valet av viner och även om deras fokus ligger på tyska vinproducenter så är också internationella vingårdar representerade.

Spa & Wellness

Östfrisiska är inte bara natur, men också skog, myrar, lera och kompost; naturen formad av himmel och hav. Allt detta har Ringhotel Köhlers Forsthaus integrerat i sitt prisbelönta spa område; kurvor som påminner dig om vind och vatten, trägolv som liknar skogarna och naturliga lerväggar.

Färgerna speglar naturen och kaklet är gjorda av natursten. Spaanläggningen omfattar 40 m2 poolområde och ett 180 m2 område med bastu, ångbad och en saltgrotta. Du kan också njuta av skönhetsbehandlingar och massage med produkter från Maria Galland och Thalgo.

Ringhotel Köhlers Forsthaus anläggning

 • 50 rum
 • Restaurang
 • Bar
 • Spa
 • Inomhus pool
 • Ångbad
 • Jacuzzi
 • Bastu
 • Massage
 • Gym
 • Terrass
 • Trädgård
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Läs merLäs mindre

Få erbjudande till Ringhotel Köhlers Forsthaus

Prisgaranti – Du får alltid det bästa priset direkt från destinationen.
Fyll i formulären - Du får erbjudande så fort som möjligt.
Du betalar alltid direkt till destinationen.

Dina uppgifter

Kundservice

Du kan alltid kontakta vår kundservice,
om du har frågor om din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Ringhotel Köhlers Forsthaus

Recensioner

Inga recensioner.

Karta

Ringhotel Köhlers Forsthaus
Hoheberger Weg 192
26605 Aurich

Skriv din adress och få vägbeskrivning:

Hitta vägen

Ringhotel Köhlers Forsthaus

Golfpaket från :
Bantyp:
Skov
Antal hål :
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjärnor:
Avstånd:
0 km

Utvärdering (4)

Mikael Sorling

Mycket bra service

Fick jättesnabbt ett svar och hela bokningen ordnades på en till två dagar med hotellrum och starttider. Mycket bra service från GolTyskland.se

Johnny Tang Frandsen

Använder er alltid

Super bra och översiktlig hemsida. Jag använder alltid er när jag ska arrangera en golfresa och det fungerar perfekt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Rekommenderas varmt

Jag har använt GolfTyskland flera gånger och allt har varit perfekt - så det kan rekommenderas!

Søren Nielsen

Bra service

Vi beställer helt säkert vår golfresa med GolfTyskland igen. Enkelt - bekvämt - och så är vi säkrade bra banor och villkor