Romantikhotel Kleber Post

Romantikhotel Kleber Post - Beläget i den sydtyska kurorten Bad Saulgau och här hittar du ett elegant, historiskt hotell med både gourmetrestaurang, spaområde och kort avstånd till en spännande golfbana

Romantikhotel Kleber Post

 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpaket Från 342 EUR
Tipsa en vän
Tipsa en vän

Golfpaket med prisgaranti till Romantikhotel Kleber Post

110 km söder om Stuttgart

Golfer Paradise

3 x övernattning
3 x frukost
1 x välkomstdrink
1 x 3-rätters middag
2 x greenfee till Green-Golf Bad Saulgau
Fri tillgång till spa

Priset är pr. person i delat dubbelrum

Se detaljer

Romantikhotel Kleber Post

Romantikhotel Kleber Post ligger i södra Tyskland i hjärtat av kurorten Bad Saulgau och har en lång och spännande historia, då det har bott flera framträdande gäster på hotellet genom åren. Endast 10 minuters biltur från detta fantastiska hotell ligger Green-Golf Bad Saulgau, som är en 18-hålsbana och anses vara en dold pärla bland sydtyska golfbanor.

Det eleganta hotellet har genom åren blivit totalrenoverat, så det idag framstår som ett modernt hotell men med många bevarade detaljer från flera hundra år tillbaka i tiden.

Om du ska på golfresa till södra Tyskland och letar efter ett historiskt hotell med moderna anläggningar och ett bra läge i förhållande till golfbanan, är Romantikhotel Kleber Post det optimala valet för dig.

Övernattning

Värdesätter du eleganta rum, som matchar det lyxiga hotellet så är Romantikhotel Kleber post helt rätt val för dig. De rymliga rummen har ett helt fantastiskt ljusinsläpp tack vare dess stora fönster, varifrån du har en vacker utsikt över staden, havet eller den fina gården. Rummen har bekväma dubbelsängar, ett fräscht badrum med dusch eller badkar, vardagsrum, platt-TV samt gratis WIFI. Här kan du slappna av efter en bra runda golf, samtidigt som du laddar upp inför resten av dagens upplevelser.

Restaurang

Skäm bort dig själv med utsökta gourmetupplevelser i Romantikhotel Kleber Posts eleganta restaurang, i loungen med vinbar eller på havsterrassen, där du kan äta dina måltider under en bar himmel. På Romantikhotel Kleber Post serveras det raffinerade, lätta och traditionella rätter både från lokalområdet, men också från det stora världsköket. Så det väntar dig verkligen en enastående upplevelse med gastronomi på hög nivå, som du kan se fram emot.

Spa & wellness

Efter en dag med massor av spännande upplevelser på golfbanan kan du slappna av i en lyxig omgivning i Romantikhotel Kleber Posts spaområde. Spaområdet ligger på taket, där du genom de stora panoramafönstrerna har en underbar utsikt över den gamla stadens alla tak. I spaområdet kan du unna dig själv ett bad i jacuzzin följt av avslappning i antingen bio-bastun eller den finska bastun. Du kan också beställa en härlig massage, som gör dig avslappnad och redo för flera upplevelser på golfbanan.

Golfbanor

En kort biltur på 10 minuter från Romantikhotel Kleber Post ligger Green-Golf Bad Saulgau som är en 18-håls mästerskapsbana. Golfbanan är en kombination av en park-och inlandslinksbana, som delvis ligger i en lättare kuperad terräng som är skyddad mot vinden av de skogar och fruktträd som ligger runt omkring. Spela en runda golf i ett förtrollande landskap på en golfbana med många spännande golfhål.

Om du ska på golfresa till södra Tyskland och letar efter ett hotell som har allt, både goutmetrestauranger, spaområde samt ligger nära en spännande golfbana, är Romantikhotel Kleber Post helt klart värt ett besök!

Romantikhotel Kleber Post faciliteter

 • 56 rum
 • Restaurang
 • Bar
 • Lounge
 • Terrass
 • Trädgård
 • Jacuzzi
 • Bastu
 • Massage
 • Gym
 • Gratis WiFi
 • Parkering

Läs merLäs mindre

Få erbjudande till Romantikhotel Kleber Post

Prisgaranti – Du får alltid det bästa priset direkt från destinationen.
Fyll i formulären - Du får erbjudande så fort som möjligt.
Du betalar alltid direkt till destinationen.

Dina uppgifter

Kundservice

Du kan alltid kontakta vår kundservice,
om du har frågor om din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Romantikhotel Kleber Post

Recensioner

Inga recensioner.

Karta

Romantikhotel Kleber Post
Poststraße 1
88348 Bad Saulgau

+49 7581 5010
www.kleberpost.de

Skriv din adress och få vägbeskrivning:

Hitta vägen
Golfbana
Hotell
Resort

Romantikhotel Kleber Post

Golfpaket från :
Bantyp:
Skov
Antal hål :
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjärnor:
Avstånd:
0 km

Utvärdering (4)

Mikael Sorling

Mycket bra service

Fick jättesnabbt ett svar och hela bokningen ordnades på en till två dagar med hotellrum och starttider. Mycket bra service från GolTyskland.se

Johnny Tang Frandsen

Använder er alltid

Super bra och översiktlig hemsida. Jag använder alltid er när jag ska arrangera en golfresa och det fungerar perfekt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Rekommenderas varmt

Jag har använt GolfTyskland flera gånger och allt har varit perfekt - så det kan rekommenderas!

Søren Nielsen

Bra service

Vi beställer helt säkert vår golfresa med GolfTyskland igen. Enkelt - bekvämt - och så är vi säkrade bra banor och villkor