Schloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf ClubSchloss Breitenburg Golf Club

Schloss Breitenburg Golf Club

Schloss Breitenburg Golf Club – En helt unik och vacker 18-håls golfbana sydöst om Itzehoe i Schleswig-Holstein, nära Hamburg. Här väntar dig en storslagen golfupplevelse i det vackra, nordtyska landskapet

Schloss Breitenburg Golf Club

 • 27 Hål
 • Pay & Play
 • Prisgaranti
 • Greenfee Från 70 EUR
Tipsa en vän
Tipsa en vän

Golfpaket med prisgaranti till Schloss Breitenburg Golf Club

Schloss Breitenburg Golf Club

Schloss Breitenburg Golf Club ligger i en helt enastående vacker natur sydöst om Itzehoe i Schleswig-Holstein, nära Hamburg. Denna internationellt erkända 27-håls golfanläggning är utan tvekan en dold pärla i det Nordtyska golfmecka och ligger i anslutning till det historiska slottet Schloss Breitenburg.

Golfbanan grundades 1990 och från start var målet att skapa en modern golfanläggning med hög standard och som skulle placeras i det lantliga, natursköna området omkring slottet. Den pittoreska golfbanan med 18 hål anlades precis vid slottet i det kuperade marsklandskapet. Golfarkitekten Olaf Osterkamp har lyckats designa en golfbana, som på vackraste vis skapar en felfri övergång från det natursköna landskapet till en modern golfanläggning, som rymmer alla moderna faciliteter.

Då det blev en stor efterfrågan på att spela denna unika 18-hålsbana, byggdes senare även en 9-hålsbana. Den nya golfbanan är designad av den kända golfbanearkitekten, David Krause, och påminner mycket om en äldre skotsk seasidebana. Dessa 9 hål ger Schloss Breitenburg Golf Club ett attraktivt alternativ till 18-hålsbanan och har även höjt golfanläggningens nivå ytterligare. Golfanläggningen har hedrats med titeln ”Superior” med 4 stjärnor av Deutsche Golfanlagen Klassifiezierung.

Det är en golfupplevelse i särklass att besöka Schloss Breitenburg Golf Club och utöver stora, sportsliga utmaningar, finns här möjlighet till att beundra det historiska Schloss Breitenburg, som är från tidigt 1600-tal. Idag rymmer slottet en stor privat konstsamling, Thorvaldsen Galleri och ett värdefullt bibliotek.

Om du ännu inte har besökt denna vackra golfanläggning, så kan vi varmt rekommendera att du åker och spelar på Schloss Breitenburg Golf Club nästa gång golfresan går till norra Tyskland.

Golf Club Schloss Breitenburg data om banan

18 hål
Par 72
6002 meter från vit tee
5683 meter från gul tee
5388 meter från blå tee
5104 meter från röd tee

Golf Club Schloss Breitenburg faciliteter

 • 18-håls golfbana
 • 9-håls golfbana
 • Driving range
 • Träningsområde
 • Klubbhus
 • Omklädning
 • Bar
 • Uthyrning av golfvagn
 • Uthyrning av utrustning
 • Uthyrning av golfbil

Läs merLäs mindre


Greenfee Schloss Breitenburg Golf Club

18 hål
70 EUR alla dagar
50 EUR före kl. 10:00 och efter kl. 16:00

9 hål
40 EUR alla dagar
30 EUR före kl. 10:00 och efter kl. 16:00

BOKA TEE TIME

Få erbjudande till Schloss Breitenburg Golf Club

Prisgaranti – Du får alltid det bästa priset direkt från destinationen.
Fyll i formulären - Du får erbjudande så fort som möjligt.
Du betalar alltid direkt till destinationen.

Dina uppgifter

Kundservice

Du kan alltid kontakta vår kundservice,
om du har frågor om din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Schloss Breitenburg Golf Club

Recensioner

Inga recensioner.

Karta

Schloss Breitenburg Golf Club
Gut Osterholz 3
25524 Breitenburg

Skriv din adress och få vägbeskrivning:

Hitta vägen

Schloss Breitenburg Golf Club

Golfpaket från :
Bantyp:
Skov
Antal hål :
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjärnor:
Avstånd:
0 km

Utvärdering (4)

Mikael Sorling

Mycket bra service

Fick jättesnabbt ett svar och hela bokningen ordnades på en till två dagar med hotellrum och starttider. Mycket bra service från GolTyskland.se

Johnny Tang Frandsen

Använder er alltid

Super bra och översiktlig hemsida. Jag använder alltid er när jag ska arrangera en golfresa och det fungerar perfekt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Rekommenderas varmt

Jag har använt GolfTyskland flera gånger och allt har varit perfekt - så det kan rekommenderas!

Søren Nielsen

Bra service

Vi beställer helt säkert vår golfresa med GolfTyskland igen. Enkelt - bekvämt - och så är vi säkrade bra banor och villkor