Yachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel ChiemseeYachthotel Chiemsee

Yachthotel Chiemsee

Yachthotel Chiemsee - Ett mysigt hotell med ett fantastiskt läge direkt vid sjön Chiemsee i södra Tyskland. Spela golf på 11 golfbanor med stort utbud, men alltid på hög nivå

Yachthotel Chiemsee

 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpaket Från 510 EUR
Tipsa en vän
Tipsa en vän

Golfpaket med prisgaranti till Yachthotel Chiemsee

Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
Yachthotel Chiemsee
90 km söder om München

Golfen am Chiemsee

3 x övernattning
3 x frukostbuffé
3 x middag
1 x välkomstdrink
2 x greenfee
Fri tillgång till spa

Priset är pr. person i delat dubbelrum

Välj mellan: Chiemsee GC Prien, GC Höslwang, GC Mangfalltal, GC Schloss Maxlrain, GC Reit im Winkl, GC Ruhpolding, GC am Obinger See, GC Chieming, GC Berchtesgadener Land, GC Achental, GC Anthal-Waginger See

Se detaljer

Yachthotel Chiemsee

Yachthotel Chiemsee ligger söder om München precis vid stranden av den vackra sjön, Chiemsee. Från hotellet har du den mest hisnande utsikten över sjön och de många båtarna, som är underbart avkopplande att skåda efter en dag full av golfupplevelser. Som gäst på Yachthotel Chiemsee har du möjlighet att spela golf på 11 olika golfbanor i området, den ena vackrare och mer utmanande än den andra.

Yachthotel Chiemsee är det rätta valet för dig som letar efter en golfresa till de sydtyska alperna, där du bor på ett mysigt hotell med läckra faciliteter och många golfbanor i närheten.

Boende

De rymliga och vackert inredda rummen på Yachthotel Chiemsee inbjuder dig njutning och avkoppling. Efter din golfrunda kan du njuta av den fantastiska utsikten över sjön eller de sydtyska bergen medan du kopplar av i ditt rum.

Rummen har bekväma dubbelsängar, eget badrum, sittgrupp, plattskärms-TV och gratis Wi-Fi. Kort sagt, här är allt du behöver för att få en fantastisk golfresa.

Restaurang

På Yachthotel Chiemsee kommer du att bli bortskämd hela dagen lång med kulinariska läckerheter, helt från morgonen till du går och lägger dig. Den atmosfäriska restaurangen är inredd i en rustik men elegant stil. Vänlig och serviceinriktad personal ser till att du upplever traditionell bayerska gæstfriheten medan du njuter av dina måltider.

På morgonen serveras en stor och balanserad frukostbuffé som du kan njuta av på hotellets terrass under de varma månaderna medan du förbereder din golfrunda. För lunch och till kvällen kan du se fram emot läckra och kreativa menyer, alltid gjorda av de färskaste ingredienserna, främst från lokala producenter.

Spa och wellness

Välbefinnande ær en stor priotet på Yachthotel Chiemsee. Simma några længder i den stora inomhuspoolen, koppla av i utomhusbubbelbadet, få värmen i dig i den finska bastun följt av ett uppfriskande dopp i sjön. Avsluta din vistelse på spaområdet i det asiatiska inspirerade relaxområdet där du kan koppla av med lugnande musik när du går igenom dagens golfrunda.

Golfbaner

Yachthotel Chiemsee samarbetar med 11 spännande golfbanor i området, som du kan välja mellan. Närmast hotellet ligger Chiemsee GC Prien, GC Höslwang och GC Chieming.

Chiemsee GC Prien ligger en kort 5 kilometer bilresa in i landet på en platå där en fantastisk 18-håls golfbana ligger. Golfbanan är kuperad och med stor variation i utformningen av golfhålen. Det sluttande landskapet, de många gamla träden och planteringen ger dig en utmanande golfrunda i natursköna omgivningar.

Bara 20 km åt norr ligger GC Höslwang, en spännande 18-håls golfbana med många vattenhinder och sjöar som du alltid måste ta i betraktning på vægen mot green. Golfbanan är byggd så att här är strategiskt förhållningssätt prioriterat mot styrka under golfrunda.På motsatta sidan av sjön, Chiemsee ligger GC Chieming som du når en halvtimme bilresa i ett fantastiskt landskap. Inramat av tät skog är en 18-håls golfbana, från vilken du har fantastisk utsikt över de omgivande bergen. Golfbanan ligger i ett lugnt moränlandskap och längs fairways finns frodiga fruktträd som leder dig mot de alltid välskötta greener. Här finns utmaningar för alla, både erfarna och nybörjare.

Går din nästa golfresa till södra Tyskland,och du letar efter en varierad golfupplevelse och ett mysigt hotell med ett utmärkt läge, är Yachthotel Chiemsee definitivt värt ett besök.

Yachthotel Chiemsee faciliteter

 • 100 rum
 • Restaurang
 • Bar
 • Terrass
 • Trädgård
 • Strand
 • Inomhus simbassäng
 • Jacuzzi
 • Bastu
 • Massage
 • Skönhetsbehandlinger
 • Gym
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Läs merLäs mindre

Få erbjudande till Yachthotel Chiemsee

Prisgaranti – Du får alltid det bästa priset direkt från destinationen.
Fyll i formulären - Du får erbjudande så fort som möjligt.
Du betalar alltid direkt till destinationen.

Dina uppgifter

Kundservice

Du kan alltid kontakta vår kundservice,
om du har frågor om din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Yachthotel Chiemsee

Recensioner

10.0 (1 Reviews)

God oplevelse

af
Visa flera

Karta

Yachthotel Chiemsee
Harrasser Straße 49
83209 Prien am Chiemsee

+49 8051-6960
www.yachthotel.de

Skriv din adress och få vägbeskrivning:

Hitta vägen

Yachthotel Chiemsee

Golfpaket från :
Bantyp:
Skov
Antal hål :
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjärnor:
Avstånd:
0 km

Utvärdering (4)

Mikael Sorling

Mycket bra service

Fick jättesnabbt ett svar och hela bokningen ordnades på en till två dagar med hotellrum och starttider. Mycket bra service från GolTyskland.se

Johnny Tang Frandsen

Använder er alltid

Super bra och översiktlig hemsida. Jag använder alltid er när jag ska arrangera en golfresa och det fungerar perfekt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Rekommenderas varmt

Jag har använt GolfTyskland flera gånger och allt har varit perfekt - så det kan rekommenderas!

Søren Nielsen

Bra service

Vi beställer helt säkert vår golfresa med GolfTyskland igen. Enkelt - bekvämt - och så är vi säkrade bra banor och villkor