GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBORG

GOLF I HAMBURG

Regionen omkring Hamburg är ett verkligt paradis för golfspelare – med några av de vackraste platser i Tyskland, bra transportförbindelse och ett extra ordinärt urval utav komfortabla golfhotell – både i närheten utav första tee och på själva banan.

För att göra det lätt för golfturister att hitta rätt i detta enorma utbud utav golfbanor och golfhotell i området har vi samlat all information under rubriken ”Golfregion Hamburg”. På detta sätt kan golfspelar så väl inom - som utomlands ifrån utan problem hämta information om Tysklands vackraste golfregion – online!

www.hamburg-tourism.de kan du planera din nästa golfresa i din egen takt. Till exempel finns den praktiska ”golfkartan-hitta rätt" där du enkelt kan hitta de platser och ställ som uppfyller dina önskningar och behov, utifrån nivå eller greenfee och naturligtvis ett bra boende.


HAMBURG GOLF & CITY – DUBBELT SÅ MYCKET ATT SE FRAM EMOT!

Hamburg erbjuder golfare på den perfekta kombinationen av storstadsliv och golfvistelse. Utöver Elbphilharmonie konserthus, hamnen och stadslivet, har Golfregionen Hamburg 68 golfbanor, där du kan njuta av den natursköna omgivningen.

Golfregion Hamburg bjuder på några av de vackraste golfbanorna i hela Tyskland, utmärkta transportmöjligheter, både med bil, tåg och flyg, ett exeptionellt urval av bra golfhotell i närheten av, eller direkt på golfbanorna – och självklart otaliga turistattraktioner.

Golf i Hamburg har något för varje smak: berömda Hansastadsklubbar, nyöppnade golfanläggningar den mest moderna driving rangen i Europa, Golf Lounge Hamburg, där du kan slå ut i alla väder, beläget mitt i stan, intill Elbe bron.

Med ”Golf & City” programmet, erbjuder och skräddarsyr Golfregion Hamburg den perfekta kombinationen av storstadsresa och golfresa. Under mottot ”Greenfee på morgonen, Elphi på kvällen” eller ”Bunkersand på morgonen, Elbes strand på kvällen” väljer du själv vilka golfbanor du vill spela på, vilket hotell du vill bo på och vilka av Hamburgs höjdpunkter du vill uppleva. Golfregion Hamburgs hemsida samlar det omfattade urval av erbjudanden som finns tillgängliga. www.golfregionhamburg.com

Bunkersand på morgonen, Elbstrand på kvällen - Gå och utforska

Detta är ett erbjudande från Hamburg Turism GmbH för att stötta golf och turism i Hamburg.

KARTA ÖVER GOLFBANOR OCH HOTELL I HAMBURG

Golfbana
Hotell
Resort

Golfpaket från :
Bantyp:
Skov
Antal hål :
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjärnor:

Hamborg - Livsstil

Hamburg är en av Europas mest vidunderliga städer och är med sin breda kultur och fritidsmöjligheter, en av de mest populära destinationerna i Tyskland. Alla de 105 distrikt i Hamburg har sin egen individuella karaktär och det finns något att uppleva för var och en. Denna stad är belägen vid Elben och är hemstaden för flera miljonärer än någon annan plats i Tyskland och man välkomnar regelbundet världens största och mest eleganta kryssningsfartyg.

Dem mest exklusiva kvarteren ligger omkring Indre Alster, Außenalster, förorterna längs Elben och i “up-and-coming” HafenCity. Hamburg har varit miljöhuvudstad 2010 - inte så märkligt 1/3 av staden är täckt av grönt, vatten och golfbanor.

Kultur i Hamburg

Staden har länge varit en magnet för kulturintresserade resenärer och tävlat med stora destinationer så som New York, Paris og Rom. Stora teatrar och orkestrar, spännande museer, uppsiktsväckande utställningar, experimentella dansföreställningar och överdådiga baletter avspeglar denna kulturella rikedomen som staden bjuder på.

Kultur av högsta kaliber på Laeiszhalle, staten Opera House og Elben Philharmonic Hall, Hamburg har inte bara én, utan tre stora orkestrar. Hamburg Philharmonic Orchestra har spelat på staten Opera House i 175 år och visas regelbundet på Laeiszhalle, som gör NDR Symphony Orchestra och Hamburg Symphony Orchestra. Hamburgs statsopera, Tysklands första offentliga operahus, har levererat social kultur av högsta kaliber sedan 1678. Den australiska dirigenten Simone Young och John Neumeier världsberömda balettakademi visar regelbundet stjärnspäckade föreställningar som fort blir utsålda.

Tips till Hamburg

Hamburgs museum bevisar - mot alla tvivel att historia inte behöver vara, torrt, tråkigt och dammigt. På Spicy 's Spice Museet, till exempel, främjas lukter, smaker och sinnena blir berörda. I hjärtat av Hamburgs lager-distrikt, har världens enda dedikerade kryddmuseum mera än 900 utställningsobjekt. Ett besök på Det internationella Maritima museet i Hamburg hamnens Kaispeicher B byggning är både spännande och lärorikt. Världens största privata samling av maritima attiraljer berättar om upptäcktsresanden, erövrare, skeppare och besättningar - alltid åtföljd av en sjömans garn eller två.

BallinStadt Emigrant World-vittne till stora känslor och mänskliga drama. Här får man genom interaktiva stationer sätta sig i skorna till de många emigranter som en gång reste från Hamburgs kuster. Beatlemania, Hamburgs senaste tema museé, utforskar historien om Fab Four. Människor i alla åldrar kan gå tillbaka i karriären till de legendariska “Liverpudlian mopp topp“ på en resa tillbaka i tiden fördelat på fem utställnings nivå.

Miniature Wonderland som ligger i det historiska lager-distriktet är en sann glädje för både små som stora. Det är hemmet till världens största modelljärnväg, mer än 800 tåg tuffar genom miniatyrversionerna av USA, Skandinavien och Schweiz till glädje för de besökanden.

Shopping i Hamburg

På grund av sin historiska handelsmässiga förbindelse är Hamburg en modemetropol. Här finns det eleganta shopping passage- och gator i stadens centrum, med luxuösa butiker från Jil Sander, Unger och Escada till Joop-, fina antikaffärer, ädla juvelerare, design möbelbutiker och restaurangbranschen- alla lockar till att spendera pengar.

Det händer också mycket i den unga modebranschen här, besök de nya trendiga kvarteren så som Schanzen og Karolinenvierten, Ottensen og St. Georg för att få en glimt av de “vilda” modeskaparna. Sätt upp tisdag eller fredag i kalendern för att besöka den fantastiska “Isemarkt” under viadukten på “Isestrasse”. Marknaden är Europas längsta utomhusmarknad i sitt slag, mångfalden och kvaliteten är oemotståndlig.

HafenCity

Med super slim arkitektur och anknytning till stadens centrum via det unika och historiska lagerområdet, har den skapat en levande gemenskap precis vid vattnet. Flera och flera restauranger, café, affärer, gallerier och museer har rört sig hit och gör att det strömmar flera människor hit om sommaren för att uppleva den Magellanska terrassen med musik, dans och andra begivenheter.

Den traditionella hamnen är ideell för en promenad och för en smak av det maritima livet. Vid Hafen Citys västliga punkt är Elben Philharmonic Hall för närvarande under uppbyggning på toppen av en gammal lagerbyggnad precis vid vattnet. Denna spektakulära och ovanliga byggnaden är ett flaggskeppsprojekt för Hamburg.

Überseequartier ligger i hjärtat av Hafen City där du kan uppleva mycket mellan Speicherstadt och hamnen. Från det gamla lager caféhuset i norr med många små affärer, kryssar du en bred boulevard - områdets viktigaste genomfart- för att nå det nya Cruise Centret, där världens finaste kryssningsfartyg lägger till. View point är ett utsiktstorn och lyser med sin närvaro i sin oranga färg. Med en höjd på 13 meter ger det en fantastisk utsikt över Hafen City. Det finns ingen bättre plats att se förändringarna som träder kraft i området än från denna plats, eller att beundra lyxbåtarna i hamnen. Läs mer om Hamburg

Läs mer om golfregion Hamburg


VIDEO GOLFREGION HAMBURG