GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

DE BÄSTA ERBJUDANDENA NÄR DIN GOLFRESA GÅR TILL SLESVIG-HOLSTEN

Nordsjön – Östersjön – vid gränsen till Hamburg

Slesvig-Holsten är ett eldorado för golfare. Här finns mer än 60 golfbanor mellan Sylt, Fehmarn och vid gränsen till Hamburg. Här hittar man som golfturist den största tätheten av golfbanor med 1 125 golfhål samt frisk havsluft, långa sandstränder, historiska platser, storslående herrgårdar och klara sjöar.

Golfbanorna är varierade och erbjuder en spektakulär utsikt över landskapet i Slesvig-Holsten. Erbjudanden där du kan spela golf på landet mellan haven är helt unikt: med golfküstencard maxi, golfküstencard mini och golfküsten*card flexi kan du spela på upp till 35 olika banor till ett reducerat pris.

Köp ditt golfküsten*card här


Med Golfküsten har du bra kort till alla regioner

Golfküstencard flexi är idealiskt för en 3-dagars golfresa i Slesvig-Holsten, det första 9-håls kort, som är giltigt över regionerna, för endast 99 €. Konceptet är enkelt: välj 5 av ett stort antal golfbanor vid Nordsjön och Östersjön, i det idylliska inlandet eller vid gränsen till Hamburg och njut av fairways på en avkopplande 9-hålsbana, med ett unikt landskap i bakgrunden.

Tips: Med Golfküstencard flexi kan du också kombinera två 9-hålsrundor med en 18-hålsrunda. Det betyder att du kan åka på golfweekend och spela 9 hål på fredag och 18 hål både lördag och söndag. Kortet gäller på de flesta golfbanor 365 dagar om året och är giltigt ett år från den första spelrundan.

Om du vill ha mer golf, kan du köpa det klassiska Golfküstencard maxi med 18-håls golfrundor. Kortet ger dig en attraktiv rabatt på greenfees på alla platser från Fehmarn till Föhr och från St. Peter-Ording till de omkringliggande banorna nära Hamburg. Du kan välja 5 av 35 golfbanor och spela 18 hål på varje ställe. Kortet kostar 179 €, vilket blir 35,80 €/runda oavsett vilken golfbana du spelar på. Golfküsten*card gäller också på 24 olika golfbanor på helgerna.

För dig som älskar 18-håls golfrundor, men inte har så mycket tid, kan du använda dig av golfküstencard mini – så kan du spela tre 18-håls golfrundor för 39,70 €/runda. Alla som köper kortet betalar 119 € och rundorna kan lätt bokas i sekretariatet. Du hittar alla korten här: golfkueste.de/vorteilskarte/golfkuestencard och på klubbarna som är med i golfküsten*card.

Golfbana
Hotell
Resort

Golfpaket från :
Bantyp:
Skov
Antal hål :
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjärnor:

Ta med din fyrbenta vän på golfbanan!

I Slesvig-Holsten är golfarens bästa vän också välkommen. Över 20 golfanläggningar i regionen är särskilt hundvänliga. Om du vill ha med din fyrbenta vän, skall du kontakta golfklubben för att höra om möjligheten till att ta med din hund. Om klubben inte tillåter hundar kan Fido ha det mysigt där hemma.

Där de inte har något generellt förbud, skall du ändå vara uppmärksam på vissa saker. För det första skall man alltid ta hänsyn till varandra. Även om klubben tillåter hund är det inte alla som gillar hundar. Hunden får såklart inte förstöra för andra golfare.

Du kan se de hundvänliga klubbarna här

I resemagasin och på internet

Slesvig-Holsten har etablerat sig som en av de mest attraktiva golfdestinationerna, inte bara i Tyskland, utan i hela Europa. Magasinet golfküste*- Golfferie i Slesvig-Holsten har omfattande och intressant information om olika övernattningsmöjligheter, golfbanor och semesterområden.
Magasinet ges ut varje år, med många fackmannamässiga höjdpunkter: Två starka partners,

Golfverband Schleswig-Holstein och golfküsteredaktionen arbetar tillsammans för utgivningen av magasinet, effektivt och pålitligt. Golfküste delas ut på 700 golfanläggningar varav ca 400 i Tyskland, ca 160 i södra Sverige och ca 130 i Danmark. Därutöver delas den ut på de viktigaste golf- och turistmässorna samt på kända golfhotell.

Resemagasinet "Golfküste * Schleswig-Holstein" finns på internet www.golfkueste.de eller på telefon (49) 4521-830666.

Läs online magasinet golfküste (engelsk version)

Hemsidan www.golfkueste.de har en översikt över alla golfbanor mellan Nordsjön och Östersjön och speciellt för golforienterade hotell.

VÅRA KUNDER SÄGER

Mikael Sorling

Mycket bra service

Fick jättesnabbt ett svar och hela bokningen ordnades på en till två dagar med hotellrum och starttider. Mycket bra service från GolTyskland.se

Johnny Tang Frandsen

Använder er alltid

Super bra och översiktlig hemsida. Jag använder alltid er när jag ska arrangera en golfresa och det fungerar perfekt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Rekommenderas varmt

Jag har använt GolfTyskland flera gånger och allt har varit perfekt - så det kan rekommenderas!

Søren Nielsen

Bra service

Vi beställer helt säkert vår golfresa med GolfTyskland igen. Enkelt - bekvämt - och så är vi säkrade bra banor och villkor