GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

GOLF I SLESVIG-HOLSTEN

DE BÄSTA ERBJUDANDENA NÄR DIN GOLFRESA GÅR TILL SCHLESWIG-HOLSTEIN

Nordsjön – Östersjön – vid gränsen till Hamburg

Slesvig-Holsten är ett eldorado för golfare. Här finns mer än 60 golfbanor mellan Sylt, Fehmarn och vid gränsen till Hamburg. Här hittar man som golfturist den största tätheten av golfbanor med 1 125 golfhål samt frisk havsluft, långa sandstränder, historiska platser, storslående herrgårdar och klara sjöar.

Golfbanorna är varierade och erbjuder en spektakulär utsikt över landskapet i Slesvig-Holsten. Erbjudanden där du kan spela golf på landet mellan haven är helt unikt: med ett Golfküsten-card kan du spela på upp till 22 olika banor till ett reducerat pris.

Köp ditt Golfküsten-card här


Med Golfküsten har du bra kort till alla regioner

Det nya Golfküsten-kortet, som kan köpas för endast 29 EUR, ger dig 40 % rabatt på normal greenfee i de 22 golfklubbar i Schleswig-Holstein som omfattas av avtalet.

Du kan se vilka golfklubbor som ingår i Golfküsten-kortet här: www.golfkueste.de

Beställa
Du kan enkelt och smidigt beställa ditt Golfküsten-kort i deras webbshop.

Giltighet
Ditt Golfküsten-kort är giltigt för innevarande kalenderår.

Golfbana
Hotell
Resort

Golfpaket från :
Bantyp:
Skov
Antal hål :
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjärnor:

I resemagasin och på internet

Slesvig-Holsten har etablerat sig som en av de mest attraktiva golfdestinationerna, inte bara i Tyskland, utan i hela Europa. Magasinet golfküste*- Golfferie i Slesvig-Holsten har omfattande och intressant information om olika övernattningsmöjligheter, golfbanor och semesterområden.
Magasinet ges ut varje år, med många fackmannamässiga höjdpunkter: Två starka partners,

Golfverband Schleswig-Holstein och golfküsteredaktionen arbetar tillsammans för utgivningen av magasinet, effektivt och pålitligt. Golfküste delas ut på 700 golfanläggningar varav ca 400 i Tyskland, ca 160 i södra Sverige och ca 130 i Danmark. Därutöver delas den ut på de viktigaste golf- och turistmässorna samt på kända golfhotell.

Resemagasinet "Golfküste * Schleswig-Holstein" finns på internet www.golfkueste.de eller på telefon (49) 4521-830666.

Läs online magasinet golfküste (tysk version)

Hemsidan www.golfkueste.de har en översikt över alla golfbanor mellan Nordsjön och Östersjön och speciellt för golforienterade hotell.

VÅRA KUNDER SÄGER

Mikael Sorling

Mycket bra service

Fick jättesnabbt ett svar och hela bokningen ordnades på en till två dagar med hotellrum och starttider. Mycket bra service från GolTyskland.se

Johnny Tang Frandsen

Använder er alltid

Super bra och översiktlig hemsida. Jag använder alltid er när jag ska arrangera en golfresa och det fungerar perfekt - fantastisk service!

Bruno Engelbreth

Rekommenderas varmt

Jag har använt GolfTyskland flera gånger och allt har varit perfekt - så det kan rekommenderas!

Søren Nielsen

Bra service

Vi beställer helt säkert vår golfresa med GolfTyskland igen. Enkelt - bekvämt - och så är vi säkrade bra banor och villkor