5 fantastiska tyska golfresorts som du måste besöka!

Sitter du och planerar en kommande golfresa till Tyskland? Här är fem resorts som du bara måste besöka.

Gut Apeldör

Gut Apeldör är en av de bästa golfresorts i Tyskland. Med 27 fantastiske golf hål är Gut Apeldör belägen i det vackra Dittmarschen, där alla 27 hål är anlagda i det kuperade och böljande terrängen, den är vackert integrerad i det vackra natursköna landskapet. Gut Apeldör är utan tvivel en av de golfresorts som har flest golfgäster från både Danmark och Sverige.

Läge: 85 km från Flensborg
Pris från: 69 EUR

FÅ ERBJUDANDE HÄR

 

Schloss Lüdersburg

Vid Hamburg ligger slottet Lüdersburg, med två 18-håls golfbanor, i ett naturskyddat skyddat område. Banan är belägen i förtjusande och vackert naturlandskap, en upplevelse i en utomordentligt unik atmosfär. Slottet Lüdersburg en av de vackraste och mest allsidiga golf anläggningarna i Tyskland. Det 4-stjärniga hotellet "Schloss Lüdersburg" har 72 bekväma och exklusiva rum, lägenheter och sviter, som är fördelade i 9 olika byggnader på slottet.

Läge: 65 km från Hamburg
Pris från: 69 EUR

FÅ ERBJUDANDE HÄR

 

SCHLOSS Fleesensee

Beläget direkt vid SCHLOSS Hotell finner du en av de största golf resorts i Europa. SCHLOSS banan är en av Tysklands vackraste golfbanor, belägen helt intill hotellets egna park. Trots betagenheten utav omgivningarna av Schloss banan, designat av arkitekt Stan Eby, kräver den stor kunskap.
Under din tid som gäst här kommer du att finna det lugn och den avkoppling du behöver för att bli ett med dig själv.

Läge: 95 km från Rostock
Pris från: 199 EUR

FÅ ERBJUDANDE HÄR

 

Steigenberger Golfresort

Steigenberger Hotel Treudelberg är det enda hotellet i Hamburg med egna 27-håls mästerskapsbana. Utbyggnaden ritades av den berömda tysk-kanadensiska golf arkitekten David Krause. Han har satt upp några mycket utmanande vattenhinder, vilket kommer att ställa stora krav på alla golfare.

Läge: 15 km från Hamburg
Pris från: 194 EUR

FÅ ERBJUDANDE HÄR

 

Seeschlösschen Timmendorfer Strand GK

36 håls Golfresort i absolut toppklass. Detta resort finns bland våra favoriter och här bor du i nyrenoverade rum direkt vid klubbhuset. Här finns ett härligt spa med en stor inomhus pool, bastu m.m. som välkomnar dig efter din golfrunda. Golfanläggningen är en utav dom vackraste i Schleswig-Holstein, och är belägen bara ett par hundra meter ifrån Timmendorfer Strand vid Lübeck Bugt, Vilket gör det till en underbar upplevelse att spela här.

Läge: 20 km från Lübeck
Pris från: 149 EUR

FÅ ERBJUDANDE HÄR