Golf resort Wittenbeck

En av de vackraste golfbanorna i Tyskland, med en unik bandesign och en enastående utsikt över Östersjön

Inbäddat i ett vackert landskap, långt ifrån vardagen, ligger Ostsee Golf Resort Wittenbeck, mellan de traditionella badorterna Heiligendamm och Kühlungsborn. Njut av en sund frisk havsluft och en unik utsikt över Östersjön från 18-håls banan, Eikhof, eller från 9-håls pay & play banan, Höstingen - Oavsett vilken golfbana som du väljer, garanteras du en oförglömlig golfupplevelse.

Wittenbecks anläggningen består av 18- håls mästerskapsbanan Eikhof, av internationell toppklass, med en ovanlig bandesign och enastående utsikt över Östersjön. Eikhof är en av de vackraste golfbanorna i Tyskland och ger dig en oförglömlig golfupplevelse.

Eikhof är synonymt med spektakulär topografi, diskret integrerade sjöar och vattendrag, stenblock, stenmurar och en fantastisk utsikt till Östersjön. Golfbanan är vackert integrerad i landskapet; Här utnyttjas de naturliga landskapet optimalt och resultatet är en utmanande bana som ställer stora och spännande krav på även högt erfarna golfare.

På inte mindre än 14 av de 18 hålen står sjöar och bäckar redo för att uppsluka dina förväntningar.
Wittenbecks golfskola, som drivs av en diplomerad lagledare på landsnivå, Max Pingel, som arbetar med de senaste sport vänliga träningsmetoderna. De analyserar och anpassar träningen till de individuella behoven och med modern digital teknik följer lektionerna och gör deras metoder lätt att förstå.

Boka tee tid till Golf Resort Wittenbeck

Den tyska rivieran

Det finns många bra skäl att semestra på Östersjön! Njut av den unika atmosfären i klosterruinerna i Bad Doberan, kör det nostalgiska ångloket Molli till Heiligendamm, som var Tysklands första spaanläggning vid havet eller upplev det livliga livet på stranden i Kühlungsborn!

Vid Östersjökusten i Mecklenburg finns det en fantastisk natur och många kulturskatter att upptäcka.
Även återkommande gäster fortsätter att upptäcka nya historiska skatter.

Med de enormt stora urvalet av mer än 2000 slott, palats, egendomar och för att inte att glömma de medeltida Hansestäderna Rostock-Warnemünde och Wismar, finns det mycket att välja mellan.

På några av de vackraste platserna längs Östersjökusten, lockar bekväma hotell, pensionat, lägenheter, restauranger, kaféer och barer - så det är bara för dig att slå dig ner och koppla av.

Oavsett om du är på cyklar, är till fots eller på en hästrygg så finns det så mycket att se och uppleva. Låt vinden svalna för ditt ansikte och njut av kulturell mångfald.

Blandningen av traditionell historia och orörd natur kommer att förtrolla dig och oavsett din önskan kommer du inte att bli uttråkad. Låt dig inspireras och upptäck de stora möjligheterna på den tyska rivieran.

Läs mer om den tyska rivieran